Miresici

Cum sa ai o cerere în casatorie perfecta? 7 tips and tricks

09/11/2021

Se știe faptul ca noi, femeile, ne-am dori ca ai noștri bărbați sa ne citească gândurile permanent. Sa știe exact ce, cum și când ne dorim. Spoiler alert: NU SE POATE! În primul rând fiindcă ei vin de pe MARTE, sunt războinici și provideri intruchipati în oameni și în al doilea rând fiindcă ei nu au timp sa stea sa viseze și sa se întrebe toată ziulica  ce iti dorești tu.

In timp ce tu visezi la seri romantice și vacante perfecte el plătește factura la curent, ca sa nu stai doar la lumina lumânărilor, repara o priza ca sa iti poți încarca tu telefonul, și așa mai departe. Adică ei sunt mega practici.

Asadar, articolul asta e mai mult pentru ei, decât pentru noi, daaar, dacă l-ai citit și-ti place ii poți da un fwd ca sa vadă și el niște reguli, nescrise pana acum cred, pentru marele moment, anume cererea în căsătorie.

Practic, exista doua moduri mari și late de a face o cerere în căsătorie: in privat, intim, doar voi doi si inelul de logodna sau în public : la mare, in parc, la restaurant unde sigur cineva filmează sau face poze.

Bun, pentru prima categorie cererea de obicei e spontana așa ca te trezești ca speli vasele liniștită și vine al tău cu inelul și zice: “hai, ne luam?”

Categoria a doua, în schimb, e mai cu schepsis. Acolo trebuie pregătire, planificarea momentului în cel mai mic detaliu, planul B pentru orice nu merge ca uns în ziua respectiva. Deci, dacă ai o iubita căreia i-ar plăcea sa fie surprinsă în public, sa aibă poze și filmări din ziua marelui DA, atunci uite la ce trebuie sa fii atent:

  • la discurs. Scrie pe o hârtie ce vrei să-i spui înainte sa te trezesti la fata locului fără nicio idee în minte
  • la scris. Vrei sa fii e întotdeauna cu 2 i. Asta dacă ai cumva un banner sau o pancarta cu mesajul respectiv. Nu vrei sa vezi toată viață poze cu “Vrei sa fi soția mea?”
  • oamenii care iti știu secretul. Cu cât știe mai putina lume, cu atât mai bine. Crede-ma femeile vor Perfecțiune la capitolul acesta și prefera sa știe și sa fie pregătite.
  • cum te imbraci. Va trebui sa gândești în avans, sa previzualizezi cum o vei surprinde, în ce moment al zilei, cum va fi ea îmbrăcată, astfel incat dacă ea e pe tocuri tu sa nu fii în trening.
  • sa aibă manichiura făcută. Știu ca bărbații nu pun preț pe lucrurile astea dar, crede-ma dacă ii pui inelul pe deget și are unghia rupta sau prea mult crescută nu te spală nici Dunarea.
  • cum ii sta parul. În ultima vreme văd multe “surprize” din astea în care proaspăta logodnica e cu parul nespălat. Nu zic nevopsit sau nearanjat. E ok, te-a luat pe sus de acasa și n-ai apucat sa te coafezi, dar totuși măcar parul spălat… Mai ales dacă tu sau iubita ta sunteți persoana publica sau influencer…
  • fotograf/cameraman. Daca vrei sa ai material reușit de la evenimentul asta trebuie sa stabilesti exact cine va face fotografii și cine va filma. Altfel te trezești a doua zi ca în toate pozele ai câte un umăr, pe altcineva în cadru, etc și nicio poza clara.

Stiu, nu te-ai fi gandit ca trebuie sa fii atent la atâtea lucruri… și aici sunt doar7, ca mna, așa am scris în titlu… Nu-i stres, pentru asta existam noi, event plannerii! Așa ca lasă stresul pentru noi, ca tare ne place ,iar tu întoarce-te la vânătoare, pescuit, traforaj, fotbal și alte lucruri care iti fac plăcere.

RuxAndra

You Might Also Like