Uncategorized

In timp ce tu dormeai…

04/05/2016
elena-e-confuzaDesi tu ai putea avea o problema cu afirmatia de mai sus, mie mi se pare normala.
Am inteles intr-un final chiar daca nu prea mi-a convenit ca barbatii vin de pe marte, iar femeile de pe venus. Ca barbatii sunt fata dura a relatiei, sunt vesnicii razboinici, cei ce trebuie si vor sa fie cei  puternici, cei importanti si cei ce cuceresc, iar noi suntem partea fragila a relatiei, partea dependenta de atentie, floarea cu care trebuie sa vorbesti atunci cand o uzi.
 
Ei, asa cum tu ai nevoie sa fii sustinut si încurajat, nu cicalit asa si eu sunt dependenta de atentie. Nu trebuie sa simt in nicio zi ca nu sunt o prioritate pentru tine.
 
Te intrebi de ce pleaca femeile din relatiile in care sunt implicate? De-asta! Bine, femeile care stiu ce vor, cele care isi doresc stabilitate, cele care vor o relatie sigura... celelalte pleaca asa... pentru ca e vineri
 
Revenim... da, plecam pentru ca nu ne mai simtim iubite. Nu trebuie sa spui "te iubesc" pentru ca eu sa-mi dau seama ca asta simti, dar cu siguranta am sa stiu atunci cand nu o vei mai face sau atunci cand ordinea prioritatilor tale se schimba. Cand tu stai din ce in ce mai mult la serviciu, cand serile in care iesi cu baietii sunt tot mai dese, cand esti foarte obosit chiar si in weekend. Pai si atunci eu de ce as ramane sa astept sa te trezesti sau sa-ti amintesti...?
 
Crede-ma, nu e nimic mai insistent pe lume decat femeia. Ramane langa tine si cauta zilnic motive sa o faca. Isi spune: azi a fost asa, dar poate ca maine va fi altfel. Gaseste scuze pentru orice greseala a ta indiferent ca ai uitat de ziua voastra sau de orice eveniment important pentru ea. Daca n-ai stiut, femeia analizeaza relatia si compenseaza orice act sau gest nepotrivit cu o calitate a barbatului. Dar ce faci cand lista calitatilor se termina?
 
Cand simti ca nu prea mai contezi, ca relatia nu mai are nimic nou, ca e pe mod automat, ca el s-a obisnuit cu gandul ca tu esti acolo indiferent ce face?  ...pleci. Si daca nu pleci fizic, cu siguranta pleci sufleteste.
 
Nici nu stiu cum e mai grav... cert e ca daca femeia de langa tine are sufletul pe drum, inseamna ca ai uitat de ea multe zile la rand...
 
Daca ai uitat de mine azi, nu-ti aminti maine!
 
RuxAndra

You Might Also Like