Uncategorized

Nu iubesc barbatul altei femei, eu imi iubesc prostul…

04/05/2016

l-29074Poate ca la prima citire titlul asta n-are sens. Ok, mai incercam o data... ai citit? Bun. Sa-ti explic: orice femeie are prostul ei. Ii spunem asa nu pentru ca n-ar fi un bărbat inteligent, citit, aproape matur, sensibil si asa mai departe... Ii spunem asa pentru ca nu e cu ea, desi ar putea. Sau nu e cu ea de tot, asa, doar pentru ea. 

           Stiti care sunt cele mai grele si apasatoare relatii? Alea care raman mereu in suflet. Alea care te fac sa te intrebi ce ar fi fost daca ai fi riscat, daca nu ai fi avut nevoie de confirmarea confirmarii si de promisiuni care stii si tu ca nu au nicio valoare in dragoste. De fapt cele mai grele relatii sunt cele care nu sunt relatii. Nu te poate asigura nimeni ca ai sa traiesti fericit cu ea pana la adanci batraneti, chiar daca isi doreste asta. Nu stiu tu, dar eu nu as crede pe cineva care mi-ar spune ca peste 50 de ani ma va iubi la fel ca azi.
         Sa revenim la prostul tau. El e cel care te face sa plangi si sa razi in acelasi timp, cel care iti face pulsul sa creasca la 2000, cel care desi nu ar trebui te cunoaste cel mai bine si cel care e desteptul alteia. Doar de aia e prostul tau. 🙂 Ca sa lamurim un aspect, barbatii nu stau niciodata singuri... deci daca nu e cu tine e cu alta. 
         Daca ne gandim mai bine el e un barbat aproape perfect nu-i asa? E acolo de cate ori trebuie, te ajuta cu tot ce poate... De fapt el e cel cu care poti fi tu, fara masca si cel care stii sigur ca va ramane acolo indiferent ce se va intampla. Pentru ca vrea! Doar faptul ca nu te-a ales pe tine il face prost. 
Si totusi asa prost cum e el te face pe tine sa-l iubesti. 
 
      As zice ca in mod normal ar trebui sa-ti cauti desteptul tau, dar nu uita ca si el e foarte posibil sa fie prostul cuiva...
 
 
 
 
RuxAndra

 

You Might Also Like