familie

Normal ca printii au disparut daca voi va credeti toti broaste…

05/05/2016

21757_313440212103025_2005778568_nPrintii sunt pentru printese ....Da, asa se spune. Sau asa ne place sa spunem ca sa nu facem nici macar minimul efort de a semana cu un personaj de basm. Mergand pe ideea ca reprezentanta sexului frumos, cea  care se apropie destul de mult de termenul  „femeie”, e pe cale de disparitie ne gandim ca nici barbatul nu mai e ce-a fost.
     Acum nu stiu cine ar trebui sa se schimbe intai, dar stiu ca relatia intre femeie si barbat e un raport foarte bine definit.  Primesti ceea ce oferi, asa ca daca esti tot timpul in adidasi si injuri de cate ori ai ocazia nu te astepta sa ai un barbat care iti saruta mana si iti deschide portiera la masina.
     Vecinul de vis-a- vis vine o data pe saptamana cu un buchet de flori acasa. Sotiei lui ii plac florile galbe, stim cu totii pentru ca le vedem... saptamanal. Cu siguranta cel putin o data pe saptamana sotia lui spala, calca si ii pune o ciorba calda in farfurie, indiferent cat timp ii ocupa viata profesionala. Am avut un soc ieri cand cineva mi-a spus ca sunt ciudata pentru ca vopsesc ouale de Paste, mai nou se cumpara de la mall, gata fierte si vopsite. Pai in ritmul asta dragele mele... degeaba asteptati printi pe cal alb gata sa va salveze... de voi.
      Avea dreptate cineva care spunea ca in ultima vreme fenomenul dezasamblarea feminitatii e tot mai intalnit. Nu mai stim sa ne ingrijim, sa ne respectam, sa purtam o fusta sau o rochie (nu sa ne imbracam, sa o purtam adica sa ne comportam asa cum tinuta o cere), sa avem grija de barbatul de langa noi, sa fim atente si la nevoile lui nu doar la ale noastre, sa vorbim frumos, sa apreciem un gest venit din inima. E drept, nici ei nu mai cumpara flori, nu ne mai aduc de mancare la serviciu, nu ne mai deschid usile... dar nici noi nu mai meritam.
      Totusi, schimbarea sta in mainile fiecaruia dintre noi. Daca ai avut o relatie nereusita nu inseamna ca si urmatoarea va fi asa. Daca fosta iti spunea ca esti gras si nu te duce capul, urmatoarea s-ar putea sa te vada barbatul perfect. Depinde doar de tine.Tu poti fi asa cum iti doresti, doar ca trebuie sa depui un pic de efort pentru asta.
      Nu mai exista caleasca, boieri, sclavi, balauri si bani de aur, dar tu inca poti fi printesa si el inca poate fi printul tau!
Printii sunt pentru printese
 
RuxAndra

You Might Also Like