Din cand in cand oamenii ar trebui sa vorbeasca… in oglinda.

       Tomb-Raider-Lara-Croft-Looking-in-The-Mirror-720x405Cu o foarte mare concentrare as putea sa inteleg faptul ca nu esti sincer cu oamennii de langa tine. Sau cu unii dintre ei. Dar cu tine ce ai? Mai nou cu totii militam pentru adevar si sinceritate dar rareori suntem complet sinceri pana si cu noi.  Chiar si atunci cand adevarul e evident exista totusi situatii in care preferi sa crezi altceva.
       O fi obisnuinta? Sau pur si simplu mai nou mizeria ascunsa sub covor nu mai exista?  Te-ai gandit vreodata ca ascunzand mizerii sub covor ai putea doar sa inrautatesti lucrurile atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau? Ce vei face cand mormanul ascuns va incepe sa se vada?
       O sa-mi spui ca ce nu stii nu exista sau ca daca nu abordam un subiect inseamna ca nu e important. Cam asa gandeste toata lumea dar uite ca nu-i asa. Te-as intreba, dar sincer, mi-e cam frica de raspuns: Cand ai fost complet sincer cu tine ultima data? Cand ti-ai pus viata in ordine ultima data? Cand te-ai gandit serios la ce aspecte  din viata ta ar trebui schimbate? Cu siguranta exista multe lucruri in viata ta pe care ai vrea sa le  schimbi, iar tu esti constient de asta,  doar ca nu faci nimic.
 
 
 
Din cand in cand e bine sa  stai si in oglinda… ca sa vorbesti cu tine
 
 
RuxAndra