Uncategorized

Da, minte-ma frumos !

04/05/2016

ascaDe obicei nu ne place sa fim mintite, insa vine un moment cand incep sa spun: Da, minte-ma, dar macar minte-ma frumos! Stiu vorba asta din batrani: o femeie trebuie sa para mai beata, mai proasta si mai usoara decat este. Unele chiar sunt astfel incat nu mai trebuie sa para, dar nu-mi jigni inteligenta, nu toate suntem la fel.

Atunci cand ceri ceva ai grija sa si oferi, atunci cand pretinzi ca cel de langa tine trebuie sa fie sau sa arate in vreun fel, fii sigur ca te-ai uitat intai in oglinda si ca meriti ceea ce pretinzi, iar atunci cand nu gasesti timp pentru omul de langa tine fi pregatit sa fii rasplatit... cu indiferenta!

M-am saturat sa nu am timp! Timp ca sa cred tot ce-mi spui. M-am saturat sa nu fiu o prioritate. M-am saturat de oboseala, de nervi si de singuratate. De week-end-uri petrecute la televizor, de sarbatori fara tine si de pilotul automat al masinii cu care ne deplasam.

M-am saturat sa fiu cea care intelege! Stiu ca suntem greu de inteles dar ai putea sa faci macar un efort... sa para ca te intereseaza.

M-am saturat sa vad cum nu mai cucerim, cum avem impresia ca totul ni se cuvine, cum persoana de langa noi are drepturi si responsabilitati niciuna.

M-am saturat sa vad femei cucerite de marca unei masini sau de contul din banca si de barbati pe care ii incanta o pereche de silicoane si picioarele de 1 metru ale primei femei pe care o intalnesc la club. Femeia se cucereste cu atentie si cu afectiune, iar barbatul cu stabilitate si loialitate.

E greu sa fii sincer sau sa stai cu sufletul in palma intr-o lume atat de superficiala, asa ca din cand in cand ai voie sa si minti... frumos! Asta pana cand incepe sa-ti pese 🙂

RuxAndra

You Might Also Like