Uncategorized

Bloggerii de azi, vloggerii de maine

15/06/2019

 

In ziua de azi, stiti bine,oricine poate fi blogger. In fond si la urma urmei ce-i asa de greu? Iti iei un domeniu, iti faci un site, pui o poza misto si aia e. Bine, in caz ca nu te descurci gasesti un baiat (sau o fata) istet care stie ceva it si ceva programare si e ca si rezolvata.

Cand ai tot suportul tehnic poti sa spui ca esti blogger, doar ai blogg, nu? Cu prenumenume.ro. Deja esti smecher/a rau. Incepand de azi te numesti influencer. Se deschid niste usi care pana acum erau inchise, incepi sa mergi la evenimente, sa scrii despre oameni si lucruri. Bloggul creste de la 100 de vizualizari la 1000 si apoi la 10000. Pagina ta de facebook a explodat, notificarile de pe instagram parca nu mai incap in telefon, iar prietenii te considera persoana publica!

Urmatorul pas, vlogg is the limit! Niste filmulete amuzante, montate bine unde ne inveti ceva. Cele mai comune sunt alea unde ar trebui sa ne inveti sa ne machiem, dar, daca arta asta nu o stapanesti poti incerca niste retete prin bucatarie! La urma urmei nimeni nu-i perfect, ce daca nu stii sa te machiezi? Repet, filmuletul e montat deci daca nu iese ceva te ajuta vecina, mama, sau faci o comanda si ne-o dai servita.

Fain, nu? Pacat ca tu scrii cu un singur “i”, si spui “legumele care le-am spalat” altfel aveai toate sansele sa ajungi departe! Nu te-am intrebat cum ai scrie “le-am”, dar cred ca nici nu vreau sa stiu .😂

Ma scuzati, de la caldura m-am luat!
RuxAndra

You Might Also Like