love

3 pasi spre inima lui

12/06/2016

635963651329441464998715396_Life Lab love languages

Sau a ei. Toata lumea scrie despre 3 pasi, 7 pasi, 10 secrete despre cum il/o cuceresti. Cei care imi sunteti apropiati stiti de ceva vreme ca ma relaxez scriind asa ca va relatez o secventa… Vorbeam zilele trecute cu un OM despre faptul ca toata lumea te invata 7 pasi sa cuceresti. Sa presupunem ca cei 7 pasi isi fac efectul, desi stim cu totii ca de multe ori tot ce scrie acolo e un mare bulshit… presupunem asadar ca ai cucerit-o sau l-ai cucerit. Bun. Ce faci in continuare? Care e pasul numarul 8?
In primul rand daca e sa-ti spun ce cred eu… nu ai nevoie de niciun pas ca sa cuceresti pe cineva. Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu, sa te arati exact asa cum esti, ca omul ala sa-si faca o idee cat mai aproape de adevar.

Sa revenim la pasul numarul 8. Pai nu mai exista, nu? De-asta povestea ta se termina mai repede decat a inceput. Data viitoare cand mai citesti un asemenea articol ia aminte la urmatorul lucru: Pasul 8 e cel mai important! Se refera la mentinerea si intretinerea relatiei.

Toata lumea iti spune cum sa cuceresti dar nimeni nu-ti spune cum sa faci sa pastrezi, sa ramai acolo pe linia de plutire, cum sa faci sa ai fluturasi in fiecare zi, cum sa va reindragostiti de fiecare data cand va vedeți, cum sa cresteti focul relatiei, cum sa nu lasati rutina sa isi spuna cuvantul.
Nu-ti spune nimeni ca femeia trebuie cucerită permanent si ca oricat de hotarata si independenta si cum mai vrei tu pare, atunci cand ajunge acasa se tranforma intr-o pisicuta care tot ceea ce doreste este sa toarca pe pieptul tau. Nu-ti spune nimeni ca noi avem o nevoie ascunsa de a ne simti iubite, apreciate si dorite in fiecare zi. Ca degeaba ne iubesti 6 zile daca a 7-a vrei sa fie by default. Nu-ti spune nimeni ca cele mai apreciate lucruri sunt cele care nu costa sau ca femeile functioneaza dupa legea compensatiei.
La fel nu-ti spune nimeni ca barbatul e barbat si asta e principala lui ocupatie dar ca si ei sunt fiinte care au nevoie de atentie si afectiune, de incredere si de incurajare.
Multe sunt cele care lipsesc de pe harta mintii tale, lucruri pe care le descoperi singur la momentul si la timpul potrivit, iar momentul potrivit este atunci cand intelegi ca rolul tau este doar sa oferi si sa faci pe cineva fericit! Daca ai inteles asta, crede-ma nu mai ai nevoie nici de 3 nici de 7 pasi spre inima lui.

RuxAndra

You Might Also Like